Lej en flyttebil med chauffør

Er du gør-det-selv typen, der helst selv vil klare flytningen, som blot mangler en flyttebil – så stiller vi gerne en af vores flyttebiler, samt én af vores erfarne chauffører til din rådighed.

Ved at leje en flyttebil med chauffør ved Himmerlands Flytteforretning, er det eneste I står for pålæsning og aflæsning at flyttebilen – Vi leverer en passende flyttebil i den ønskede størrelse og står for alt koordination ift. ruteplanlægning, bro-/færgebilletter ifm. transporten af flyttegodset.

Hvis der er tale om en etage-flytning, er der også mulighed for at tilkøbe leje af en professionel flyttelift, som chaufføren naturligvvis opererer for Jer.

Himmerlands Flytteforretning er desuden medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket bl.a. betyder at dit flyttegods er forsikret for eventuelle skader som følge af transporten jf. vores vilkår.

Udfyld tilbudsformularen, eller kontakt os på tlf. 98 62 47 00 eller info@himmerlandsflyt.dk og få et helt uforpligtende tilbud på leje af en flyttebil med chauffør.