Lej en flyttelift

Én af de største udfordringer i forbindelse med en flytteopgave er trapper. Udover besværet ved at manøvrere hjemmets største møbler igennem en lille trappeopgang, kan trapper ofte være en næsten uoverkommelig fysisk udfordring.

Hos Himmerlands Flytteforretning har vi det helt rigtige udstyr til at håndtere enhver flytteopgave. Til vanskelige etageflytninger har vi bl.a. en professionel flyttelift, som nænsomt kan transportere flyttegodset direkte imellem vinduer/altaner og flyttebilen.

Fleksibel, støjfri og miljøvenlig…

Vores flyttelift er én af de absolut mest fleksible på markedet – Den kan typisk opstilles steder, hvor konventionelle lifte må give op. Akslen på vores lift kan slås helt ind til 89 cm. i bredden, hvilket betyder at den også let kan bruges i baggårde og andre steder med begrænsede adgangsforhold.

Vores lift har en miljøvenlig elmotor, men har desuden en benzindrevet generator hvis der ikke er en stikkontakt i nærheden. Elmotoren er støjfri og forstyrrer dermed ikke øvrig beboere i tætbebyggede områder.

Hvis møblerne er for store til at gå ud af vinduer eller altaner, så har vores erfarne flyttemænd den nødvendige ekspertise til at klare enhver flytteopgave.

Hvis I skal flytte fra- eller til en etageejendom og selv ønsker at gennemføre flytteopgaven, har I også mulighed for at leje vores professionelle flyttelift inkl. en af vores professionelle flyttemænd som liftoperatør.

Kontakt os på tlf. 98 62 47 00 eller info@himmerlandsflyt.dk for at høre mere om mulighederne, samt få et uforpligtende tilbud på leje af en flyttelift.